divendres, 27 de març del 2015

Calçotada i entrepà de pernil




Ja s'acaba la setmana, oiooioi!! Que m'ha passat volaaant! Serà la primavera? Bé, aquí no és gaire primavera excepte per la pluja...
Què hem fet d'interessant aquests dies? Ho tinc claríssim: una calçotada i un entrepà de pernil. Sí, a Ingolstadt he menjat calçots! Els companys d'Audi del guiri n'organitzen una cada any, encarreguen calçots, tomàquets i romesco i ho porten en tràiler camió. Hi havia un munt de catalans amb mono de menjar del bo i guiris de diferents parts del món, parelles, amics i acoplats que pensaven mola una barbacoa. L'únic problema és que van portar mandarines en lloc de tomàquets...

Boníssims!


El mig-guiri no va parar en tot el dia, ni per fer-se la foto de grup es va estar quiet. Només es va aturar per robar joguines, robar xocolata, robar xuxes i aprendre a cremar núvols abans de menjar-se'ls, una porqueria que fan els guiris.

Grupet

Robant un cotxe

Amb el cotxe robat

Cremant núvols

Aprenent a cremar núvols

Cruspint-se un núvol cremat



Vam estar al preciós Baggersee i el dia va ser prou respectuós amb els calçotaires: feia solet en arribar que va trigar exactament 10 minuts en desaparèixer per deixar pas al putu vent fred. Malgrat els pelakos, va ser un dia especial.


Ànecs al Baggersee

Més ànecs
Rondinat perquè no vol fotos

Subornant-lo amb xocolata per fer-nos una foto

Plorant perquè no vol fotos



I ahir ens vam menjar per esmorzar, el mig-guiri i jo, un entrepà de pernilet del que venen per aquí. No és ibèric, per suposat, però ens el cobren com si ho fos. I aquests 80g de pernil ens van durar un sospir... Millor això que res!





*

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...