dijous, 19 de març de 2015

Frases de nens (III)

Avui és el dia del pare: felicitats, guiri!

Com a regalet, un pastís de maduixa i més frases del Sander:


- Sander, fa solet, anem al parc? - No, hi ha una mosca. - I què? - La mosca vola i el Sander diu Help, help!


- Mama, treu la música. - Guapo, això no és música només, són els Sonics! - Mama, treu els Sonics.


- Mira mama, Superman porta panyalito. - No, guapo, són calçotets.


- Sander, estàs plorant? Digues-li a la mama per què plores? - Per què plores? - No, no, digues per què... - Per què. (Bucle).El nom del mig-guiri va creixent. - Com et dius? - Sander Puttenstein Casas Seat Barcelona.El Sander apareix amb unes calces al cap com si fossin una diadema. - Mira mama, sóc un pilot. Creuo els dits perquè les hagi agafat del calaix.- De quin color són els ulls de la mama? - Veeeer...mells!! - Hahahaaaaa!! - Hahahaha!!


- Mama, tens un moc. - A on?? - Hahahahahaha!!!! - Hahahaaaa!!- On està el negre Superman, mama? - El Batman? - Sí, mama, el negre Superman.Veu a Superwoman per primera vegada: - Oh, mira, Superman-nena!Li ensenyo una papallona. - Com es diu aquest animalet? - Aquesta és un bitxo.Li poso les bambes de Spider-man. - Mira mama: Super-Sander!


El Sander vol veure uns dibuixos on surt una noia de color: - Mama, posa la nena marró i la nena blanc.


Veu un ratpenat per primer cop: - Mira mama, un drac negre que vola!


- Mira mama, aquest nen està amb el seu iaio. - Sí! On està el teu iaio, Sander? - A casa de la iaia.El Sander és elegantíssim fent callar a la gent: - No expliquis, nena.


- Sander, mira quin cotxe més xulo! De quin color és? - És de color brut.- Vols que et posi la roba de súper-heroi? - No, el Sander no és un súper-heroi. - Ah no, i què ets? - Una galeta.
*

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...