divendres, 17 d’abril del 2015

Vacances de setmana santa


Ja estem a la rutina ingolstalera de nou. Sembla mentida però hem tingut 4 dies seguits de sol i bones temperatures, així que els hem aprofitat bé. Però el millor ha estat la setmana santa, les vacances a casa. Sol i calor de debò. Abans, però, van venir a visitar-nos la Iolanda i la Cinta, i la pluja i el vent. El que vam fer, a més de visitar Munic i ser guiris cuquis és fumar xixa i beure cóctels mentre ens posàvem al dia de xafarderies top secret per decret llei.
El que vam fer a Vilanova es pot escriure:
- El primer i més important que vam fer va ser anar a comprar perquè la nevera feia pena i eco, i veure a la família i els amics per jugar sense pausa.






- Després vam prendre el sol al pati de casa, a la terrassa, a l'altre pati, al carrer, a les places, a la platja...



- Llavors ens vam escapar a fer coses de grans: teatre, Mar i cel (resum de com va anar AQUÍ), passeig per Barcelona i sopar a la plaça Reial, com dos guiris, vaja.







- Vam portar al Sander a fer el drama de l'any, l'espectacle del nen de l'exorcista, és a dir, a la pelu. Ja li tocava fa mesos, de fet li arreglo jo quan puc i com puc; sé que el porta massa llarg quan la gent pel carrer em diu, en tots els idiomes, quina nena més maca.

- Després de la pelu va venir un dia dolcet, la mona! Súper-padrinet li'n va fer una de xocolata que entre el guiri i el mig-guiri va durar un sospir. Sort que jo també en tenia una perquè la de xocolata només la vaig ensumar.











- Dilluns de Pasqua vam fer calçotada a casa amb els amics. Més sol, més de tot.






- El Sander i la Rita s'ho van passar pipa menjant patates i jugant dalt i baix.








- L'endemà vam fer una altra calçotada amb els sogres, per què? Perquè ens va sobrar de tot! Vinga, non-stop!





Aix, que bé ho vam passar!
I ara què? Doncs ara està plovent i pedregant a Ingolstadt. Primavera ingolstalera.


*

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...