dilluns, 1 de desembre del 2014

Gorro-bufanda de Pilolos Kids i més

A Ingolstadt fa tant de fred ja que hem de sortir amb gorro, guants, bufanda, súper-abric i bon calçat. És això o no pots parar de queixar-te.
Al mig-guiri no li agrada gens això de portar el cap apretat, per tant, l'he d'enredar sempre per posar-li qualsevol gorro, i en té de divertits i variats, però no hi ha manera.
La setmana passada em va arribar el gorro-bufanda de Pilolos Kids, una monada que tenia pensada fa temps per al petit. De fet, aquest estiu vaig conèixer aquesta marca catalana al White Summer market, (on el Sander va fer-li de modelito), i em va enamorar:






Tenen molts productes, no només per a l'hivern: corones, pufs, pitets, organitzadors... Es poden veure al seu web, a facebook, Instagram i a Twitter.
He esperat al fred, i a comprovar que els gorros continuen fent-li mania, li fan nosa només posar-li, i he demanat un buf d'estrelletes blau-turquesa i el seu producte estrella, el gorro-bufanda en color verd, tot molt calentet:

Els productes


Al parc amb el buf


La mama m'emprova el gorro-bufanda


Sortim a passejar amb el buf


Tan feliç, tan ben abrigadet



De moment és el millor per a tapar-li el cap i les orelles, li fa molta gràcia portar aquest gorro amb orelles d'animalet. A més, està tan graciós, taaan comestible! A veure si aconseguim que continuï igual de feliç amb el cap i el coll ben tapats, i tan guapet!
Espero que segueixin tenint molt d'èxit; preciós Pilolos!


Així d'abrigats sortim els 3 al carrer



*

2 comentaris:

  1. Oleee!!! Q contents ens feu amb aquest comentariii!!!
    Si q es cert q als nens no els hi agrada gents portar res el cap... Pero aquests han tingut molt d'èxit dient q son els gorros de la Lali ( @lalirondalla) pq porten las orelles del Leiru (el seu gos) .
    Saps q veia al Sander a las fotos i no l'he reconegut fins a aquest escrit? Està guapiiissim a crescut un munt des de l'estiu!!
    Gràcies per tot i esperem veureus altre cop pel White o around the world!!
    Un petonàs familia!
    Pilolos kids

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Sí q ha crescut el Sander, deu ser la bona vida jiji!!
      Encantada de comentar la vostra feina :)
      Ens veiem family, una abraçada, muaaaa!

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...