dimecres, 11 de setembre de 2013

Adéu vacances

Ja s'han acabat les vacances, ha començat setembre i els pares del mig-guiri hem tornat tristons a la feina. S'han acabat les migdiades i la gresca a qualsevol hora. Ens hem de posar seriosos i agafar el ritme de nou, tots. I escriure una mica més als blocs, també, que entre la calor, les sortides, endreçar la casa després d'una mudança i la mandra..., doncs he passat per aquí poc. Però tinc unes quantes cosetes per explicar.
Avui faig una entrada per parlar dels darrers productes que li he comprat al bitxo: la capseta Nonabox de juny, l'última que tenia demanada, i la Sophie.

- Capseta Nonabox:

Tot això duia: 
1. Babé: sabó (gel) pediàtric. M'agrada molt aquesta marca, tots els seus productes són suaus i respectuosos amb la pell dels més petits. Venia en format petit, ideal per a emportar-se de viatge.
2. Ovelleta Cloud B: un peluix gran i suau que a més té un mecanisme amb diferents sons relaxants, que es pot treure, per ajudar als petits a dormir.
3. Lactacyd: sabó íntim. Un regalet per a les mamis.
4. Aquakids de Moltex: un paquet amb 3 bolquers-banyadors. Estrenats a la platja.
5. Calmatopic: és una barreta "màgica" com la que li vaig comprar fa temps al Sander. Molt útil. Ara porto aquesta a la bossa i l'altra la tinc a casa. El mig-guiri sap perfectament què és i quan la veu l'agafa i se la refrega, amb el tap i tot, per tot el front. Ais, quants cops...
6. Crema Oriflame: és un producte universal, serveix per a tot, picades de mosquits, cremades, irritacions del culet, del nas, etc. És una crema que existeix dels dels anys '70 i és un dels producte més venuts a Suècia. Jo no la coneixia però m'ha encantat.
7. Cereals: un altre regalet per a la mama o papa. Són d'aquests que fan anar a lavabo, i de xocolata.

Els 3 productes que més m'han agradat són:El sabó, perquè és de molt bona qualitat i en un format que em va genial quan anem porai; la crema perquè no la coneixia i em sembla molt útil per a qualsevol problema lleu de la pell, i l'ovelleta perquè és molt gran, molt suau i fa sorolls de balenes, de mar i de batecs. De fet, crec que m'ha agradat més a mi que al mig-guiri.

- I La Sophie:


La vaig demanar per internet a la botiga infantil Le petit baobab (em va arribar rapidíssim, en 2 dies a casa) perquè m'ha semblat simpàtica, útil i amb molta història. Serveix per a tot això, a més de per fer llançament a distància, com fa el Sander:
Aquí la seva història:

Al Sander li ha agradat, com li agrada tot, poca estona, però quan està rabiós perquè li fan mal les dents l'agafa i la mossega amb ganes. A més la reconeix, i quan està jugant i corrent per la casa i li dic, on és la Sophie, va, l'agafa i me l'ensenya. Deu ser perquè des del primer dia li he estat dient mira la Sophie que maca, que suau, i fa mec-mec... Però el que més li agrada quan li pregunto per ella és trepitjar-la fort perquè xiscli moc-moc!! A veure si a partir d'ara quan vegi qualsevol girafa dirà soooofiiiii..., ja m'ho veig.


Res més, vaig a mirar com plou per la finestra i a gaudir d'aquest dia de festa. Feliç Diada.


*

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...