dimecres, 24 d’octubre del 2012

Sobre els pipis

Els líquids que més ens pre-ocupen a tots els pares són, evidentment, els pipis.
Jo tinc un nen, això vol dir que he de vigilar molt quan el canvio ja que apunta sense pietat i dispara amb punteria total (les nenes no dibuixen una paràbola tan àmplia, segons m'han dit).
Cada dia es repeteix la missió diverses vegades i amb el temps he après a treure el bolquer, netejar, pringar-li tot de crema i posar-ne un de nou a la velocitat de la llum, evitant així el seu atac pixeril.
En aquests 3 mesos i mig he descobert diferents tipus de pipis:

1- El pipi silenciós: és un líquid mooolt subtil, no el veus sortir, no el sents caure, és gairebé invisible. Però a l'estiu, en portar poca roba, de sobte descobreixes una escalforeta dolça al braç, a la cama o al peu. És el pipi. I sempre l'enxampes quan ja és massa tard. És el típic que ataca els/les pediatres en les exploracions dels bitxets, llavors els veus però no t'atreveixes a delatar-lo fins al final quan amb una veueta tímida dius "em sembla que t'ha pixat tota la bata, el terra i part de la taula". Consell: no us encanteu mirant la careta del bitxet, us farà maniobres per despistar-vos, i estigueu sempre alerta.

2- El pipi traidor: és un líquid abundant que brolla de forma potent quan estàs a punt, a puntíssim d'enganxar un costat del bolquer. És necessari netejar tot allò que està al seu abast ja que acaba absolutament moll i cal agafar un altre bolquer. Acostuma a ser de llaaarga durada i no hi ha manera d'aturar-lo amb res. Acaba regant mitja habitació. Consell: aparteu-ho tot, no deixeu res a la vora del líquid i poseu-vos un davantal.

3- El pipi intermitent: és un líquid ben llest perquè apareix i desapareix deixant un rastre humit; sempre ens enganya, sempre fa més de 3 atacs . Quan penses que ja s'ha acabat i intentes canviar al nen, recorda que tooorna a sortir i altre cop a netejar-ho tot. Com repeteix la seva actuació fins a l'infinit, de vegades t'enganxa aixecant les cames del nen per posar el bolquer i el líquid va a parar a la cara, roba, cap i cabells del petit. Consell: espera una mica quan vegis sortir un pipi curt, segur que és un pipi intermitent i de seguida et ruixarà tot un segon i tercer viatge.

Fins aquí sobre els pipis. Us deixo un vídeo divertit sobre com canviar els bolquers ;)






*

2 comentaris:

  1. Fe-li-ci-tats!
    Està molt bé la idea de fer un bloc que temps a venir serà un recordatori de la presència del nen a les vostres vides!

    ResponElimina
  2. Moooltes gràcies Teresa!
    Espero que quedi un regal ben especial ;)

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...