diumenge, 10 d’agost de 2014

Mes de juny

Un mes de vacances virtuals i reals, i encara em queden vacances. El mig-guiri està encantat! Tornem-hi amb el calendari cuqui, toca juny.

Al mes de juny va començar la calor, l'estiu de veritat i el compte enrere cap a les vacances. Van venir Oma i Opa d'Holanda i va ser el primer cop que vam anar al zoo.
Al principi el Sander no estava gaire interessat en els animalons, l'elefant estava molt quiet, la girafa no es movia, els felins dormien i un ocell es va fer caca damunt la mama, literalment, damunt el braç, la cama, la samarreta, una bona empastifada només entrar. Mama caca pajarito va ser la frase del dia.

Els micos i bitxos d'aigua li van agradar més, però es va cansar de tanta bèstia i després de dinar vam fer un petit tomb més i cap a casa.

De record ens vam emportar una gorra (sí, me la vaig deixar a casa amb tota la solana...) i un peluix, un lleó, l'animal que va estar tot el dia demanant veure: mama, leo-león, mama leo-león, mama leo-león, leo-león...!!! I així fins a l'infinit...!Els peixos molen*

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...