dijous, 19 de desembre de 2013

Temps de Nadal

Ui, tants dies sense escriure...
Final de trimestre, examens, avaluacions, notes... I no parar amb el mig-guiri.
I què ha fet aquests dies? Doncs ha fet 17 mesos i li ha sortit una altra dent, 6 mesos després de les 6 inicials, les úniques que tenia. No són dents punkis ja que el deixen dormir i no es queixa gaire, pobret, però són lentes i puntuals; que compleix mesos el nano, doncs vinga, avui toca una mínim.
També hem comprat un tió, el primer, i l'hem col·locat a la finestra: és temps de Nadal! I això m'agrada, m'agraden els anuncis de perfums, xampús, cremetes, bombons, torrons, cava, joguines..., les pelis nadalenques però sense nens ni gossos a la pantalla, sisplau; m'agraden les nadales, els menjars exagerats, les paradetes amb regals artesans, l'arbre gegant de la plaça de les Neus, els tions enormes escampats per la ciutat, els caganers que adornen les façanes, la pista de gel i sobretot les vacances.
Al mig-guiri també li agrada tot això (l'any passat era massa petit per adonar-se), sobretot la xocolata en forma de torró, de monedes o de qualsevol altre objecte, quin descobriment!
A veure què pensarà dels Reis i del Nadal a Holanda: en res marxem a passar els primers dies festius amb la família d'allà.
De moment, feliços 17 mesos petitó!


Sander i un mega-tió a la plaça de la VilaSanta Claus de xocolata, que bo!


*

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...