dilluns, 27 d’abril del 2015

Alguns llibres


Després de la ressaca de Sant Jordi, avui uns quants llibres que tenim per casa. Alguns els vam portar cap aquí, d'altres els he comprat molt baratets a Ingolstadt. Això em va sorprendre, els llibres infantils no tenen un preu elevat i sempre n'hi ha d'oferta a les llibreries. Suposo que fan igual amb la resta de llibres, però com no llegeixo alemany no m'hi he fixat.

1. Llibres que hem portat. Alguns del que ronden per casa són aquests:

- Les primeres paraules. Li van regalar pel seu 1r aniversari i encara és el seu preferit. Molt variat amb moltes imatges, algunes amb relleu per tocar. Està ben desgastat!







- Quin munt de vehicles! Amb tot de transports, com diu el títol. Li encanta, típic de nens. Juguem a que jo li dic un vehicle i ell el busca.









- La doctora juguetes. Li vaig comprar per veure si deixava de fer el show al metge. També una figureta de la mateixa doctora. No va funcionar, però el llibre li agrada. Ens inventem el que hi passa, mola més que llegir o explicar.








- Dieren. En holandès sobre animalets variats. Són uns dibuixets d'uns nens molts famosos a Holanda; es diuen Jip i Janneke. A mi m'agraden més que a ell, em sembla. Són genials aquest parell!








En tenim bastants més, però aquests són els que més mirem i que han sobreviscut ;)



2. Llibres que he comprat aquí:


- No sé que de Nadal. El vaig comprar per 3 euros i poc per explicar-li el rotllo del Pare Noel, molt celebrat aquí. No li emociona, però quan el veu diu Mira, mama, Papa Noel! Així que l'objectiu s'ha aconseguit.









- L'ós i el koala (traducció lliure i inventada). M'encanta aquest llibre que vaig comprar per 2.99 euros. Té uns dibuixos preciosos de la Petra Brown i una història senzilla. De nou ens inventem què passa i el mig-guiri diu que jo sóc l'ós i ell el koala jugant al parc. Exactament.








- L'ovella Shaun. El petit príncep. Són llibres magnètics, és a dir, tenen personatges i formes que són imants i es poden anar posant aquí i allà. Són els preferits del mig-guiri ja que es pot jugar amb els ninotets, doblegar-los, mossegar-los, trepitjar-los, llençar-los contra el terra i cremar-los si cal que no es trenquen. El millor és el preu: 3,99 euros cadascun.










I per acabar, una mica de catxondeo que hem estat fent avui:





*

dissabte, 18 d’abril del 2015

Març

Març va acabar enmig de vacances i gairebé se'm passa el calendari cuqui.

Adéu, març!








*

divendres, 17 d’abril del 2015

Vacances de setmana santa


Ja estem a la rutina ingolstalera de nou. Sembla mentida però hem tingut 4 dies seguits de sol i bones temperatures, així que els hem aprofitat bé. Però el millor ha estat la setmana santa, les vacances a casa. Sol i calor de debò. Abans, però, van venir a visitar-nos la Iolanda i la Cinta, i la pluja i el vent. El que vam fer, a més de visitar Munic i ser guiris cuquis és fumar xixa i beure cóctels mentre ens posàvem al dia de xafarderies top secret per decret llei.
El que vam fer a Vilanova es pot escriure:
- El primer i més important que vam fer va ser anar a comprar perquè la nevera feia pena i eco, i veure a la família i els amics per jugar sense pausa.






- Després vam prendre el sol al pati de casa, a la terrassa, a l'altre pati, al carrer, a les places, a la platja...



- Llavors ens vam escapar a fer coses de grans: teatre, Mar i cel (resum de com va anar AQUÍ), passeig per Barcelona i sopar a la plaça Reial, com dos guiris, vaja.







- Vam portar al Sander a fer el drama de l'any, l'espectacle del nen de l'exorcista, és a dir, a la pelu. Ja li tocava fa mesos, de fet li arreglo jo quan puc i com puc; sé que el porta massa llarg quan la gent pel carrer em diu, en tots els idiomes, quina nena més maca.

- Després de la pelu va venir un dia dolcet, la mona! Súper-padrinet li'n va fer una de xocolata que entre el guiri i el mig-guiri va durar un sospir. Sort que jo també en tenia una perquè la de xocolata només la vaig ensumar.











- Dilluns de Pasqua vam fer calçotada a casa amb els amics. Més sol, més de tot.






- El Sander i la Rita s'ho van passar pipa menjant patates i jugant dalt i baix.








- L'endemà vam fer una altra calçotada amb els sogres, per què? Perquè ens va sobrar de tot! Vinga, non-stop!





Aix, que bé ho vam passar!
I ara què? Doncs ara està plovent i pedregant a Ingolstadt. Primavera ingolstalera.


*
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...