dimecres, 26 de febrer del 2014

Calçotada i més

S'està acabant Febrer! I jo sense escriure!
Aquest cap de setmana hem estat molt liats a Can Puttenstein. Dissabte vam anar de calçotada a Balsareny amb uns amiguets de panxa del Sander: la seva primera calçotada. I no, no els va voler tastar, ni un trosset, ni sols ni amb romesco. L'únic que volia era córrer amunt i avall per tot el restaurant amb l'Elna, quin parell de perles:


Faig pose de James Dean
Després del dinar, de les postres, i de fer petar la xerrada, vam estar fora, al camp, tots rupestres fent sobretaula ben sana. Fins i tot vam anar a veure les vaques que tenien els senyors del restaurant La Torre. Moltes vaques, totes molt ocupades menjant i passejant. Així que, sabent com li agrada fer muuuuu al mig-guiri, li pregunto: Sander, què fa la vaca? I em diu ben claret "Peste!". Innegable i rotund. Així que li explico a la criatura de 19 mesos que fan peste per la caca. I ell vinga a repetir peste, peste, cacaaaaa!! Quin èxit...


Sóc la vaca Peste



A casa meva les vaques ja no fan muuuuu. Ahir va sortir un toro per la tele i el mig-guiri tot convençut em crida de nou "Peste, caca!!". I jo li vaig explicar que no era una vaca, que era un toro. I que no feia peste. Però ell es va quedar amb la pudor i la merda enganxades.

Diumenge de nou vam tenir xou. A la tarda vam anar a una festa infantil carnavalera. Li hem comprat al nen una disfressa de pirata molt simpàtica. Però va ser posar-li i començar a cridar "Avall, avall!!", "Noooooo", "Avaaaaaalllll". No li va fer gens de gràcia la roba i em va demanar a crits que li traiés (avall, demana exactament per dir Fora del meu cos roba estúpida i de mala qualitat). Em va costar una estona que s'oblidés del vestit fashion que portava. Però en arribar a la festeta, el primer que va fer va ser treure's l'armilla i llançar-la ben lluny per poder córrer i ballar ben còmode. P.D: el mocador vermell que anava al cap va ser missió impossible des del segon 1. Malgrat no saber ben bé de què anava disfressat ho va passar genial ballant i robant globus a les nenes:


Nena, a bobo!


Ara que comença el Carnaval ja tremolo de pensar en posar-li de nou el tema. A veure si el puc subornar amb galetes o xocolata. Aquest nen anti-disfresses no sembla fill meu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...